Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

duminică, 21 decembrie 2008

Dani Otil si-a pus penisul pe blugi!


Sambata seara, la Festivalul Dakino, Dani Otil a lasat lumea cu gura cascata cand a aparut imbracat intr-o pereche de blugi care dezvaluiau un penis fals in zona slitului.

Iubitul cu 11 ani mai tanar al Mihaelei Radulescu a lansat, Dupa fesul á la Dani, moda blugilor cu penis spre disperarea designer-ului Stefan Musca, "raspunzator" de imaginea lui Otil.

Musca s-a aratat oripilat de noua inventie a "matinalului", declarand sus si tare ca acei pantaloni nu poarta semnatura lui.

Dani a imbracat blugii cu penis in contextul in care Mihaela Radulescu a venit imbracata intr-o rochie lunga, din care i se revarsau cu generozitate sanii.

Faptul ca Dani Otil a purtat la Festivalul DaKino o pereche de blugi "cu penis", nu a fost intamplator. Dani a ales acei pantaloni ca forma de protest fata de jurnalistii care ironizeaza relatia lui cu Mihaela Radulescu.

Se pare ca Dani a scos din buzunar 481 de euro pentru ineditul obiect vestimentar, pe care nu l-a cumparat din Romania. Blugii fac parte din noua colectie D-Squared, “Suspender Sex Jeans”.

Intr-o discutie pe care a purtat-o la Iasi cu regizoarea Chris Simion, Mihaela Radulescu a vorbit deschis despre relatia ei cu Otil, marturisind ca uneori fac dragoste de mai multe ori pe zi, stimulandu-se cu ajutorul unor cuvinte pe care si le soptesc reciproc.

Mihaela a mai spus ca "e superb sa faci dragoste cu un barbat mai tanar" si ca nu are de gand sa renunte la Dani.

Cat despre penisul lui Otil, vedeta "Duminicii in familie" a declarat ca "este OK".

Crezi ca Dani va (re)inventa si "fesul cu creier"?

Source: Apropo

Niciun comentariu: