Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

marți, 27 ianuarie 2009

Wireless gratuit în 50 de puncte din Craiova!

Am aflat din Fun-Word că în Craiova vor fi amplasate 50 de hot-spot-uri în locaţii publice precum parcuri, piaţete de cartier sau alte locuri de agrement. Primăria Craiova tratează cu compania irlandeză Free-hotspot.com, administrată de Anacapa Group Ltd. - administratorul celei mai mari reţele de hotspot-uri din lume, cu peste 30.000 puncte de acces administrate.
Astfel, Craiova va deveni cea de-a treia “Zona Hot-Spot Gratuit” din Europa. Dupa încheierea negocierilor, asocierea cu firma irlandeză va fi trimisa pentru aprobat în consiliul local şi pusă în practică în primavara acestui an sau, cel târziu, în vară.
Aparatura şi softul sunt livrate gratuit, primăria plătind doar instalarea in valoare de aproximativ 100 de Euro pentru punctul de acces.
Beneficiile obtinute de Primaria Craiova sunt urmatoarele:
- Acces wireless la internet.
- Pagina de început, personalizată de Administraţia locală.
- Videoclipuri de informare şi avertizare furnizate de Administraţia Locală.
- Filtrarea conţinutului vizualizat de utilizator (posibilitatea restricţionării accesului la siteuri pornografice, cu violenţă ridicată, etc).
- Poziţionarea pe hartă interactivă Google Maps a fiecărui punct de acces, incluzând adresa, şi starea de funcţionare.
- Poziţionarea punctelor de acces pe unele software pentru Navigatoarele GPS.
- Posibilitatea de a iniţia campanii bazate pe întrebări interactive ale căror răspunsuri vor fi trimise Administraţiei Locale;
- Gestionarea la nivel de stradă a mesajelor care sunt transmise prin punctele de acces.
Beneficiile companiei irlandeze sunt reprezentate de încasările din publicitate de pe urma difuzării unui clip publicitar la fiecare conectare. O parte din acestea vor fi livrate Primariei Craiova.
“Avem o viziune de dezvoltare a Craiovei, pe termen lung, nu pe patru ani. Odată ce acest municipiu, pe care vreau să-l readucem la rangul de Cetate a Banilor, va stârni un aflux de turiști, aceștia vor dori să acceseze informații în timp real, fie că se află într-un parc sau într-un hotel din Craiova. Timpul trece, iar noi trebuie să ținem pasul și cu tehnologia, dacă dorim să ne apropiem de orașele mari ale lumii. Este un serviciu pe care vreau să-l oferim în primul rând craiovenilor, dar și celor care vin să descopere sau redescopere Craiova”, a declarat primarul Antonie Solomon.

Source: fun-word

Niciun comentariu: