Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

luni, 9 februarie 2009

Cei mai slobozi la gura din Romania


Cotroceniul, Parlamentul, tribunele de fotbal si blogurile de vedete au ceva in comun: miros uneori a mahala. O societate nervoasa, nervoasa, nervoasa. Asta arata oglinda asezata in fata politicienilor, sportivilor sau a starletelor din Romania. Iata mai jos un trist top al injuraturilor scapate in public de VIP-urile autohtone.

10. “F… mortii ma-tii de tigan imputit”, i-a strigat Lacatus lui Lucescu junior vara trecuta spre finalul meciului dintre Steaua si FC Brasov. Peste cateva minute, cei doi antrenori au dat mana ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, relateaza presa sportiva.

9. “Domnule Melescanu, va rog sa luati loc in p… ma-sii”, a scapat printre dinti Sergiu Nicolaescu. Scena a fost surprinsa la finele anului trecut, cand decanul de varsta al Senatului se enervase pe liberalii care intarziau sa semneze condica de prezenta.

8. “Ce spunea Tatulici cu ala care i-a dat m… sau ce ti-a dat?”, a intervenit in stilu-i neaos Mircea Dinescu la un talk show gazduit de Realitatea TV, parafrazand vorbele anterioare rostite de Mihai Tatulici cu referire la un primar PSD care ia bani cu toptanul dupa care “ii da bot in emisiune”.

7. “Cred ca se f… iar asta ca eu aud emisia in casca mea”, a reactionat cu sase ani in urma Andreea Esca in timpul unei probe de sunet, cu putin timp inainte de a intra in emisie cu celebrele stiri la ceas de seara.

6. “Tiganca imputita” si “pasarica”. Epitetele lansate de presedintele Traian Basescu la adresa unei jurnaliste tv nu sunt o exceptie. Se spune ca inclusiv Andrei Plesu, fost consilier prezidential, si Theodor Stolojan ar fi fost tinta injuraturilor lui Zeus.

5. “Un simplu limbric angajat si guraliv” si “las la ordinele cui plateste” sunt etichetele care se lipesc de fruntea lui Mircea Badea, crede Serban Huidu pe blogul sau. Raspunsul comentatorului din gura presei n-au intarziat: “Esti extraordinar de prost. Iti curge oare scuipat din gura? Ar trebui, la cat esti de prost”.

4. “Pusti cordit”, iata definitia gasita de Adriana Bahmuteanu pentru Dani Otil, actualul partener al Mihaelei Radulescu. Suparata foc pe vedeta de la Antena 1 care i-a oferit diploma pentru cel mai bun botez “Maximus… care este”, Bahmu a inceput sa scuipe foc si para, pe blogul ei, inspre “idilele de rahat cu apa rece” ale Mihaelei.

3. “Te dau in p… ma-tii si a lui tac-tu de cretin”, s-a rastit Oana Zavoranu la un asa-zis fan pus pe farse telefonice. Injuraturile sale birjaresti au facut deliciul tabloidelor in primavara lui 2008.

2. “Pai da, dar la porcariile pe care le spune curva asta…” au fost ultimele vorbe ale lui Corneliu Vadim Tudor inainte ca interventia sa telefonica de la emisiunea “100%” sa fie intrerupta de Robert Turcescu. “Rupatoarea de bilete la circ” si “vagaboanda” spre care improsca Tribunul in vara lui 2006 era Lavinia Sandru.

1. “Legat de prima parte, imi sugi p… tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Asa sa scrii, da?”, zbiera in 2005 Gigi Becali la un reporter. Citatul inseamna abia vreo 1% din tirada de injurii desfasurata de-a lungul a cinci minute.

Sursa: KissNews

Niciun comentariu: