Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

vineri, 20 martie 2009

Oferta de criza: cumperi o casa, primesti un Lamborghini gratis!

O companie imobiliara din Statele Unite depaseste criza printr-o oferta de nerefuzat: un Gallardo Spyder cadou la cumpararea unei case in Miami.

Caderea brusca a pietelor imobiliare si auto din Statele Unite a determinat aparitia unor oferte de nerefuzat peste Ocean. South of Fifth, o companie imobiliara premium din Miami, a anuntat ca include in pretul unei case cu vedere la ocean si un Lamborghini Spyder oferit gratuit cumparatorului.
Campania americanilor a avut succes pana acum, 21 dintre cele 28 de unitati Lamborghini propuse de South of Fifth la pachet cu vilele gasindu-si deja cumparatorul. Oferta companiei imobiliare americane a fost realizata in colaborare cu dealerul Lamborghini din Miami, unde pretul de lista al unui Gallardo Spyder este de 260.000 de dolari.
Pretul total al pachetului este dezvaluit de compania americana doar in cazul in care clientul se hotaraste sa cumpere respectiva casa. O analiza prin sondaj al pretului caselor din Miami releva faptul ca proprietatile cu vedere la ocean trec bine peste suma de un milion de dolari.
via | Automarket

2 comentarii:

Anonim spunea...

compania imobiliara de care se mentioneaza se numeste South of Fifth. Daca intrati pe site-ul lor oficial veti observa ca ei nu comercializeaza case, ci aderate blocuri -vile.

Pretul unor astfel de "case" poate atinge si 25 de milioane de euro.

Cum sa coste 1 mil de euro o casa? Un apartament din centrul Miami-ului costa 1 mi, euro

Leo spunea...

nu am scros eu:D
copy/paste :-"