Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

joi, 16 aprilie 2009

Armin van Buuren - A State Of Trance [ ASOT 399…400 ]

  A State of Trance este o emisiune saptamanala ascultata de aproximativ 30 milioane de oameni in care sunt mixate cele mai frumoase si bune piese trance de catre numarul 1 Dj mondial conform reviste Dj Mag - Armin Van Buuren.
    Urmeaza pentru iubitorii de muzica electronica si in special de muzica trance un eveniment mare, anume ASOT ep 400 cand se implinesc 8 ani de la inceputul acestui frumos mix. 
Mereu episoadele aniversare au fost speciale, fie prin invitati de marca sau redarea live dintr-o locatie special aleasa. De obicei acestea aveau o durata mai mare decat cele 2 ore obisnuite sau erau impartite in 2 parti, cate una pe saptamana, cum este cazul ep.300.  350 insa ramane detasat cel mai frumos prin durata de 8 ore si invitatii alesi precum Dj Shah, M.I.K.E., John O’Callaghan, Aly and Fila, Nic Chagall, insusi Armin van Buuren si nu in ultimul rand Markus Schulz, in club NOXX din Antwerp,Belgia.
Cum spuneam si mai devreme, Armin doreste ca 400 sa fie cu totul special si sunt sigur ca va reusi. Va avea loc un tur de 3 zile inca care va avea loc cate un show de 8 ore in diverse locatii precum Club Butan din Wuppertal, Germania (16 aprilie) unde invitati sunt Gareth Emery, Roger Shah, Daniel Kandi, Myon & Shane 54, Sied van Riel, Super8 & Tab, Duderstadt si Arnej. In a doua zi se va afla in Club Air, Birmingham, UK unde se va alatura si Markus Schulz cu Simon Patterson. In ultima zi, 18 aprilie, “the grand finale” va avea loc in cel mai rafinat club din Rotterdam si anume Maassilo unde vor veni si cei de la Aly & Fila, Mr. Sam, Cosmic Gate, Ronski Speed, Nitrous Oxide, Richard Durand si multi din cei enumerati mai sus.
Episodul va fi transmis live pe multe posturi radio, unde va recomand DI fm sau chiar si Vibe FM-ul autohton care va trasmite de asemenea live.  Sursa: cabaserban

Niciun comentariu: