Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

miercuri, 27 mai 2009

DRAMĂ! Fiica lui Mike Tyson a decedat!


O nouă dramă în viaţa lui Mike Tyson. Exodus, fiica fostului boxer, în vârstă de 4 ani, a decedat marţi noapte, la un spital din Phoenix, după ce a fost găsită, luni, cu un cablu al unui aparat de gimnastică înfăşurat în jurul gâtului, informează Sky News.
Potrivit sursei citate, Exodus se juca pe pista de alergare, iar mama sa se afla într-o cameră alăturată. Fata a fost găsit de fratele său în vârstă de şapte ani, care a anuţat-o imediat pe mama fetei. Exodus a fost eliberată de sub cablu aparatului de gimastică, iar mama sa a încercat să o resusciteze.
Organele de poliţie şi pompierii au fost imediat anunţate, sosind la casa lui Tyson din Phoenix (Arizona) la puţin timp după ce a fost făcut un apelul, luni, la ora locală 10.34 a.m., informează mass-media locală.
"Cumva se juca la această pistă de alergare la care există un cablu ce atârnă sub consolă, este un fel de buclă. Fie că ea a alunecat sau şi-a pus capul în buclă, iar aceasta a acţionat ca un nod şi fetiţa a fost evident în imposibilitatea de a se elibera", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.
Exodus a fost transportată de urgenţă la St Jospeh's Hospital. A ajuns într-o stare critică, a fost menţinută apoi în viaţă de aparatele medicale, însă marţi noapte corpul micuţei fetiţe nu a mai rezistat, iar Exodus a decedat.
Fostul campion al greilor, Mike Tyson, se afla la Las Vegas în momentul producerii acestui incident, dar a plecat imediat spre Phoenix după aflare veştii.
Prosport.ro

Niciun comentariu: