Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

vineri, 3 iulie 2009

Megan Fox este cea mai sexy femeie din lume

Megan Fox a fost numita cea mai sexy femeie din lume. Actrita din "Transformer: Revenge of the Fallen" a fost in topul clasamentului FHM online pentru al doilea an la rand, invingand-o pe Jessica Alba, care s-a clasat pe locul doi, informeaza femalefirst.co.uk.

Frumoasa bruneta este a doua femeie care isi mentine coroana doi ani consecutiv, urmand pasii lui Jennifer Lopez care a castigat in 2001 si 2002. Scarlett Johannson a iesit pe locul trei, invingand-o pe Jessica Biel care s-a clasat pe locul patru.

Vedeta emisiunii americane TV "Californication" Madeline Zima s-a situat pe locul cinci, o noua intrare care s-a situat pe cea mai inalta pozitie in lista. Modelul Adriana Lima a urcat de pe pozitia 36, pe care s-a clasat anul trecut, pe locul sase, in timp ce actrita Anne Hathaway a sarit 42 de locuri pe pozitia a noua.

Cantareata hit-ului "I Kissed a girl" Katy Perry este o noua intrare la numarul 10, in timp ce vedeta filmului "Slumdog Millionaire Freida Pinto s-a clasat pe locul 12. Britney Spears a bulversat clasamentul, catapultandu-se de pe pozitia 100 de anul trecut pe locul 12.

Topul de anul acesta nu a inclus numai vedete tinere. Reprezentantele femeilor mai in varsta sunt actrita Salma Hayek pe pozitia 29, vedeta de 40 de ani din "Friends" Jennifer Aniston pe locul 50 si vedeta in varsta de 42 de ani, Halle Berry, pe pozitia 61.

Topul FHM al celor Mai Sexy 100 Femei din Lume este in al 15-lea an si a avut 10 milioane de cititori ai revistei care au votat anul acesta. Topul 10 FHM al Celor Mai Sexy 100 Femei din Lume: 1.Megan Fox; 2. Jessica Biel; 3.Scarlett Johansson; 4. Jessica Biel; 5. Madeleine Zima; 6. Adriana Lima; 7. Elisha Cuthbert; 8.Heidi Montag; 9. Anne Hathaway; 10.Katy Perry.  Sursa: bucharestherald.com


Niciun comentariu: