Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

marți, 1 septembrie 2009

Examene auto simulate on-line

,,COMUNICAT DE PRESĂ




            Începând cu data de 31.07.2009, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor pune la dispoziţia publicului întrebările care se regăsesc în chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere, prin intermediul site-ului instituţiei, www.drpciv.ro, secţiunea Servicii on-line.
            Încărcarea chestionarelor on line se poate realiza doar după autentificarea vizitatorului pe pagina principală a site-ului şi doar cu browser-ul Internet Explorer, iar în prezent sunt disponibile chestionare pentru categoriile A şi B, în limba română, urmând ca în perioada imediat următoare să fie introduse întrebări pentru toate categoriile şi în limbile engleză, maghiară, franceză şi germană.
           Prin acest serviciu on-line se poate simula un examen real pentru obţinerea permisului de conducere, prin generarea automată a unui chestionar alcătuit din fondul general de întrebări.






BIROUL DE RELAŢII PUBLICE''


Link-uri utile:    Creaza cont
                            Testare examen online (dupa ce te-ai logat) 
Este necesar browserul Internet Explorer !

Daca nu stiti sa raspundeti mai bine apasati ,,Raspund mai tarziu" (programul este conceput incat, daca raspundeti gresit, va da iar alte intrebari din acel capitol sau chiar aceeasi intrebare)

Niciun comentariu: