Blog de muzica noua si filme subtitrare, trailer, movie, actori

-------------------------------------------------

joi, 30 iulie 2009

Filebox: STIAI CA ?

STIAI CA ?


* Filebox este site-ul romanesc cu cel mai mare volum de date transferate, intrecand orice alt site de 3-4 ori si chiar traficul unui intreg furnizor de Internet cu 15-20.000 abonati?
* Filebox este site-ul romanesc cu cea mai mare cantitate de fisiere gazduite? Utilizatorii nostri au uploadat peste 1.5 milioane de poze, documente, fisiere multimedia.
* Filebox este singurul site romanesc care detine legaturi directe cu mai multi furnizori de Internet si echipamente proprii specifice unui furnizor de Internet de dimensiune medie?
* Pentru ca totul sa functioneze cu viteza cat mai mare, Filebox ruleaza pe zeci de servere si echipamente de ultima generatie?


Dau in continuare 'chestii' gratis:


* Pana la 25 August contulurile au fost upgradate la statusul de VIP. Conturile VIP au acces la: download fara asteptare, download clipuri video, sharing liste fisiere, si multe altele.
* Promotia cu Stickerele continua: daca ai cont pe Filebox, poti primi 4 stickere gratuite. Detalii aici: http://www.filebox.ro/promotie.php.


NU UITA: Filebox este cel mai puternic serviciu romanesc de gazduire si sharing online, destinatia all-in-one pentru:


* uploadul unui numar nelimitat de fisiere pe contul tau, cu dimensiune de pana la 1GB/fisier
* trimiterea oricator fisiere catre prietenii tai
* gazduire pe termen nelimitat pentru fisierele tale, prin functia "Seif"
* uploadul de clipuri video HD ( avem cea mai mare colectie din Romania, peste 3000 clipuri HD!! )
* uploadul de poze si gruparea in albume publice sau private fara limita de dimensiune per fisier sau spatiu per album (deja exista albume foto de 3-5 GB/album !!)
* gazduire pe termen nelimitat a fotografiilor tale (indiferent daca sunt publice sau private)

Inregistreaza-te pe FileBox

2 comentarii:

Unty spunea...

ce concurs vrei sa castigi ? de le faci reclama ?? :>

Leo spunea...

e un post informativ... daca observasi, link-ul de inregistrare este unul mai special. primesc si eu o parte sau numarul de puncte pe care il face respectivul. cu punctele alea ma bag la licitatii.... pentru cont vip sau pt. cont i-tv restu sunt scumpe:))